BUS – när brännan sviker

Sommaren var ju så härlig, och jag hann få en fin bränna. Visst känner man sig så mycket fräschare och finare när man fått lite fräknar på näsan och lite solkysst hy? Jag gör det i alla fall. Dock har den mesta av sommarfärgen försvunnit nu tråkigt nog, men jag vill inte bli höstgrå för det, därför har jag precis beställt hem ett brun utan sol-kit. Jag hoppas det ska funka bra och att jag slipper bli vinterblek, uppdaterar om resultat när jag hunnit använda det lite!

Har även beställt tid för att fixa till magen lite. Kom efter lite googlande in på en sida som heter www.hypoxi.se där de tydligen har effektiva maskiner för fettförbränning och cellulitborttagning. Har länge velat bli kvitt min ringar på magen så nu äntligen ska jag göra detta en period hos dem. Är faktiskt lite nervös.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *