Tack för att ni följt mig

January 10, 2016

Tusen tack alla mina härliga läsare för att ni är här och följer mina inlägg och mitt liv. Det är så härligt att få ta del av era trevliga kommentarer, roliga mail och sköna inlägg och tips som ni postar här på bloggen! Tyvärr så har någon eller några varit inne och kommenterat elaka saker om mig.

Jag kan inte förstå varför och jag försöker inte ta åt mig av några elaka kommentarer från några nättroll som inte förstår att man faktiskt tar illa upp, fast det är på internet! Så, till er som antagligen tycker det är kul att försöka få andra människor att må dåligt. Jag tycker synd om er och jag tycker det är synd att det enda nöjet i era liv är att hacka på andra. Gå ut och var trevliga och goda medmänniskor så kommer livet vara så mycket bättre, för ALLA.