Äntligen höst!

November 29, 2021

Hösten är min absoluta favorit av alla årstider. Oavsett om det är en solig höstdag med krispiga löv på marken, eller mörkt och regnigt så stortrivs jag. Det är sådan variation; ena dagen kan du strosa runt i solsken och krispiga, röd-gula löv för att andra dagen tända levande ljus överallt, svepa in dig i en filt och lyssna på regnet trumma mot fönstren i mörkret.

Bästa Black Friday rea

Men höstens höjdpunkt är ändå att hitta nätets bästa Black Friday rea. De senaste åren har jag bunkrat upp mängder av saker under Black Friday-helgen så att det räcker hela året. Min favorit är ”2 för 1”-typen av erbjudande. Dessa prylar köpte jag förra året, och snart är det dags att hitta dem på rea igen:

Älskar alla Voluspas dofter och köper på mig ett helt lager av de jag kan få tag i till bäst pris. Perfekta att ge bort också – både i julklapp och under resten av året.

Äter deras magnesium och zink varannan månad och multivitaminet Basic Nutrients  varannan. Brukar också äta de olika Omega 3- tillskotten, beroende på vilka de har bäst erbjudanden på.

  • Schampo, balsam och hårvård från Maria Åkerberg på bangerhead.se.

Brukar varva schampo, ibland ”Nettle”, ibland ”Beautiful” och olika balsam beroende på erbjudande.

Ja, det var mina bästa köptips, hoppas att du hittar något du vill testa. Hörs snart igen 😊