Har bestämt mig för botoxbehandling – Stockholm, here I come!

December 12, 2021

Har en vän som nyligen gjorde botoxbehandling i Stockholm. Jag var sååå tveksam när jag hörde talas om hennes planer. Har ju sett alla dessa ankläppar på instagram och undrat varför man vill se ut så där. Men hennes läppar blev så otroligt bra!

Det ser verkligen helt naturligt ut och du skulle aldrig kunna gissa att hon gjort en behandling. Hon har (hade?!), precis som jag, tunna läppar och därför har jag alltid trott att det skulle se fejk ut, men det gjorde det alltså inte alls.

Hon fick sin botox i Stockholm på N.VY, och jag har bestämt mig för att gå dit, jag också. Hon sa att alla där var så himla professionella och att hon kände sig som värsta kändisen. Lät så otroligt najs!

Jag kollade precis upp det, och tydligen är det numera lag på att först gå på en konsultation. Sedan måste det gå minst två dagar innan du genomför din botoxbehandling. Så jag tänker mig en lång-weekend i Stockholm, ska bli så kul!

Det kanske, kanske blir fillers i stället…

Betänketiden verkar även gälla för fillerbehandling något jag också funderat på. Jag ska fråga på konsultationen vilken behandling som passar mig bäst. Tänker att de ju ändå är experter, så okej, jag har inte bestämt mig helt för botox. MEN, jag har bestämt mig för att lyfta läpparna – det känns stort ändå. Återkommer med uppdatering inom kort mina vänner!