Fillerbehandling? Ja tack!

November 27, 2021

Efter att min vän gjorde sina läppar har jag blivit sugen på att också få ett lyft. Det måste dock se 100% naturligt ut precis som på henne, jag är typ allergisk mot ankläppar. Trodde att det gick att se på folk om de gjort fillerbehandling, men det har visat sig att det bara går att se det på dem som fyllt för mycket. Eller fel, typ. Hennes är så fina och naturliga.

Bästa stället att göra naturliga fillers? Östermalm, så klart.

Hon gjorde i och för sig en botoxbehandling, men jag har läst på lite och kan tänka mig antingen det, eller fillers. Stockholm is the place, i vilket fall som helst! Jag kommer ta en långhelg där så får vi se om det blir just fillers. Östermalm ska kliniken tydligen ligga på – hur lyxigt låter inte det!? N.VY heter den, och min vän hade bara gott att säga om dem efter sin behandling. De kommer lätt kunna ge mig råd om vilken behandling som passar mig bäst.

Känner mig sååå inspirerad – tänk att mina streckläppar kommer att bli fylliga och fina utan att jag ser ut som en anka! 😊 Lovar att lägga upp bilder på resultatet snart, stay tuned!