Föredrar du guld eller silversmycken?

November 1, 2019

Accessoarer är något jag gillar en hel del. Smycken är en bra accessoar, då det finns så mycket att välja mellan. En del föredrar guld när de köper smycken, andra silver. På tal om guld, visste du att man kan handla med det? Det i form av trading. Du kan hitta guldpris här. Jag är en person som mer föredrar smycken i silver. Det eftersom det är ett tidlöst material som går att matcha med nästan vad som helst. Det oavsett vad man har på sig eller vad för andra accessoarer man väljer att använda. Tror inte ens att jag äger något smycke i guld, eller jo, kanske ett halsband, men det använder jag aldrig.

Trevligt med accessoarer

Som sagt accessoarer är något jag gillar och inte bara smycken då, utan även andra saker. Jag har en mängd olika accessoarer i form av hattar, solglasögon, skärp, klockor och så vidare. Sedan har jag en massa skor. Även de blir ju en form av accessoar tycker jag. Eftersom man kan matcha dem med sin outfit. Just att ha en komplett outfit är viktigt tycker jag. I alla fall om man ska gå på lite festligare tillställningar. Men det är även trevligt till vardags. Jag menar, att klä upp sig för jobbet, det gör ju dagen lite roligare, eller hur? Att ha snygga kläder, som kombineras med sjal, smycken, skärp och skor, är ju bara så rätt!