Midsommarklänningen

June 12, 2015

Jag gillar högtider, framförallt midsommar, mest för att jag tycker så mycket om sommarklänningar och att få krans i håret, helst med 7 sorters blommor. I år ska vi som vanligt till en kompis ställe på landet, superidylliskt liten röd stuga med vita knutar precis vid en sjö.

Problemet är att jag inte hittar den perfekta midsommarklänningen och jag vägrar använda någon gammal som jag använt förut! Det känns som jag har tittat typ överallt, men jag ska ta något varv på stan igen och gå förbi HM ännu en gång och kolla om den här klänningen finns någonstans. Annars får jag väl beställa den och hålla tummarna för att den hinner komma i tid. Tänk om den kommer i tid och storleken blir fel, då gråter jag blod eller stannar hemma. Nej nu måste jag vara positiv, det blir bra det här!

Jag tycker det är kul att köpa en midsommarpresent till min kompis. Vi får ju trots allt vara på hennes sommarställe varje år, så det tycker jag hon är värd. I år har jag köpt en jättefin bricka från Joy Zandén som jag tror hon kommer bli superglad för. Det är alltid roligare att ge bort presenter än att få dem själv.