Recension: New York Garlic Nail Treatment

Jag hade som ni vet inte så stora förhoppningar på den här produkten. Och den var faktiskt inte speciellt bra. Nu ska jag berätta varför jag tycker det.

  • Mina naglar har inte blivit starkare, jag har använt produkten tillräckligt länge för att det (enligt förpackningen) ska vara ett tydligt resultat men mina naglar är fortfarande lika sköra som vanligt. De går av lika ofta som de brukar göra helt enkelt.
  • Det var inte ett speciellt bra baslack. När jag använde nagellacket som baslack, alltså under ett annat lack så blev det lite kletigt och det övre lagret fäste inte jättebra. Slutresultatet blev faktiskt bättre utan att jag använde det som baslack.
  • Om man ändå ska vara lite positiv så tycker jag att det fungerar alldeles utmärkt om man bara vill lägga på lite glans på naglarna. Men tyvärr kommer jag inte att köpa det här lacket igen.