New York Garlic Nail Treatment

July 16, 2015

Den här månaden ska jag testa New York Garlic Nail Treatment. Jag köpte den redan förra månaden men har inte tagit tag i att testa den ordentligt. På förpackningen står det att produkten ska stärka naglarna och göra så att de inte går av hela tiden, alltså att de inte ska vara lika spröda och sköra.

Jag öppnade den idag för att kolla hur den luktade och som tur är luktade den inte alls vitlök, då hade jag inte använt den. Och knappast någon annan för den delen heller. Jag har hört tidigare att vitlök ska vara jättebra för naglarna men jag har aldrig velat pröva för att jag inte har lust att lukta illa om händerna. På förpackningen står det att produkten, förutom att stärka naglarna, ska vara ett bra baslack. Jag vet inte om jag tror så mycket på den här produkten, men jag ska testa den i vilket fall som helst. Återkommer om ett litet tag med en recension. Puss!