Nya akrylnaglar

December 14, 2017

Nu när det närmar sig jul blev jag sugen på att göra nya akrylnaglar. Jag tänkte att jag ville vara lite julfin såhär sista dagarna innan och under julafton för att få lite extra julkänsla, och därför valde jag såklart att göra röda naglar.

Vet att ni är många som undrar om akrylnaglar och vad det egentligen är, för jag har fått många frågor om mina akrylnaglar när jag har bloggat om det tidigare, så jag tänkte försöka förklara det här.

Frågor jag brukar få om akrylnaglar

Vad är akrylnaglar?

Akrylnaglar består av ett puder och en vätska som man blandar. Akryl är starkare än t.ex. gelnaglar och passar perfekt för dig som vill ha riktigt långa naglar. Personligen älskar jag akrylnaglar, just för att jag vill ha riktigt långa naglar som är lite tåligare! Här kan du läsa mer om vad skillnaden mellan akrylnaglar och gelnaglar är.

Hur mycket kostar akrylnaglar?

Priset brukar bero lite på vad man vill ha för akrylnaglar, om man vill ha med eller utan glitter etc. Jag betalade ca 400 kr för mina. Om man vill ha påfyllning av akrylnaglar så brukar det kosta 350-480 kr.

Hur länge håller akrylnaglar?

Det är lite olika tror jag, men mina akrylnaglar brukar hålla i 2-4 veckor innan jag behöver påbyggning.

Vart köper man akrylnaglar?

Du kan köpa akrylnaglar i vanliga skönhetsaffärer. Det finns speciella kit, som innehåller akrylnaglar och de verktyg du behöver för att fixa dina naglar. Men jag skulle inte rekommendera dig att göra akrylnaglar själv, för helt ärligt så brukar inte resultatet bli speciellt bra och dessutom lägger man ner mycket bortkastad tid om man gör akrylnaglar själv, för naglarna kommer inte att hålla speciellt länge.

Därför vill jag återigen slå ett slag för Hairlogic nagelsalong i Göteborg (obs. det här är inget samarbete)!