Oriflame Sun Zone

July 6, 2015

Jag har ganska så känslig hy och bränner mig lätt i solen, får soleksem och utslag. Med andra ord så betyder det att jag måste vara jättenoga med att smörja in mig med solskydd när jag är ute i solen. Nu har jag testat och använt Oriflame Sun Zone ett bra tag och jag är helnöjd. Jag tycker inte om att använda solskydd med mer än SPF 30 eftersom jag tycker att det gör min hy sämre därför har jag använt Oriflame Sun Zone med SPF 30 och det har inte påverkat min negativt alls. Snarare tvärt om.

Jag har inte blivit solbränd en enda gång när jag använt krämen och min hy känns fräsch. När man lägger på krämen kan den kännas lite kladdig men den går fort in i huden och efter det känns huden återfuktad och len. Ett sista tips är att blanda en liten droppe foundation från Isadora makeup i solkrämen, då får du dessutom lite mer färg i ansiktet. VOILA!