Städabonnemang, höjden av vardagslyx

July 24, 2015

Ofta när jag unnar mig vardagslyx blir det spa eller lyxiga produkter, finns ju inget bättre än att skämma bort sig emellanåt. Men jag har upptäckt något helt nytt, minst lika lyxigt kanske nästan bättre. Om inte annat har det givit mig mer tid till att ta hand om mig själv och slippa de tråkiga vardagsbestyren. Jag har nämligen skaffat ett städabonnemang. Ett städabonnemang innebär att det kommer från en städfirma i Göteborg och städar hemma hos mig varje vecka. Hos Sverige & Co är de också noga med att det alltid är samma person som kommer, vilket känns skönt. Jag vill inte ha för många okända personer springande hemma känner jag, så nu känner jag att jag hittat en perfekt lösning som jag känner mig trygg och bekväm med. Jag har även valt att skräddarsy mitt abonnemang så att de en gång i månaden gör en lite mer ingående grovstädning, typ fönsterputs och så. Det känns än så länge som mina bäst investerade pengar någonsin. Vardagslyx om något att kunna ge mig själv mer tid till det som intresserar mig samtidigt som mitt hem är mer trivsamt än någonsin.