Visa vem du ar

June 8, 2015

Jag har aldrig varit den som står upp och säger ifrån, hellre tar jag ett kliv undan men för att uttrycka sig på ren svenska, fan va jag är trött på att inte ta plats! Jag har alltid varit ganska feg, varit rädd för att misslyckats. Mitt nyårslöfte var just att ta mer plats, men det har hittills gått sådär. Men just idag har jag känt att det är dags att på riktigt börja stå för den jag är och inte vika ner mig så fort någon säger emot! Det finns ingen människa som har rätt att bestämma vad man ska tycka eller tänka, hur man ska klä sig eller hur man pratar. Man ska göra det man mår bra av. Inte för någon annans skull, utan för sin egen. Jag är född för att vara mig själv, inte som någon schablonbild i någon annans avbild.

Märker ni att jag håller på att peppa mig själv mer än någon annat? Jag är bäst, det har jag bestämt och därmed basta!