Victoria´s Secret

June 22, 2015

Min älskade vän som aldrig sviker, som ställer upp för mig, som tar hand om mig. Nja, det är ju bara en Victoria´s Secret parfym, men jag gillar den verkligen! Första gången jag sniffade på den så fastnade jag och köpte den direkt, det var för ungefär ett år sedan. Nu går jag i valet och kvalet om jag ska köpa en ny och byta ut min nuvarande från Zoella Beauty.

Jag borde kanske bara köpa den, jag gillar den ju verkligen. Men jag blir lite snål när jag ser att den kostar 600 kronor. Förra gången jag köpte den var på Arlanda, i tax-free shopen, då fick jag med body lotion och lite annat kul för 500 kronor. Lösningen kan bli att köpa body mist istället. Visst så räcker inte flaskan lika länge eftersom den inte är lika koncentrerad som en vanlig parfym, men den flaskan är mycket större. Så det kanske väger upp. Tänk att det ska vara så svårt att köpa en parfym!